Se shpejti do rithemelohet partia “Aleanca Nacionalisteve” Shqiptar Gjatè muajit shtator do kete takime ne mbarè Shqiperinè.gjithashtu do kete degène Prishtine dhe Tetov.Gjith ish te persukutuarit politik.studente dhejtorit 90_ tè etj.Gjitjashtu do ketè figura te larta nga diaspora amerikane .ish kulak dhe te arratisur nga rregjimi komunist ….Te gjith bashke te sjellim te djathten reale ne Shqiperinè Natyrale 111 mije km2