Rtv Nacional shpreh ngushllimet familjeve te qytetareve Shqiptar ne Tetov .Dhe se qeveria Maqedonase por  edhe ajo Shqiptare kane detyrim te zbardhin te verteten per 14 viktima shqiptare.

 

Rtv Nacional /Flamur Bucpapaj