Një avion ushtarak F-5 është rrëzuar të martën në Iconium të Turqisë. Sipas një deklaratë të Ministrisë të mbrojtjes, piloti arriti të shpëtonte.

Sipas informacioneve, motorët e avionit dolën jashtë funksionit pasi u godit nga një zog.

Piloti ndodhet në spital dhe në gjendje të mirë shëndetësore.