angela wild
“Wanted and wild”- shkrimi mbi këtë bluzë, duket se e ka entuziazmuar tepër modelen shqiptare, e cila ka vendosur të thyejë heshtjen e postimeve për fansat e saj në rrjetet sociale. Ditët e fundit, Angela po na mungonte me fotot nga përditshmëria e jetës së saj në Los Angelos, por me këtë rikthim, duket se mesazhin e jep përmes bluzës që mban të veshur “e kërkuar dhe e egër” dhe mbi të gjitha, këmbët e gjata që shfaq, të komentuara si kilometrike nga fansat.