Së fundmi revista “Forbes”  ka deklaruar se pasiria e  këngëtares Rihanna  ka arritur në 1.7 miliardë dollarë, duke u bërë këngëtarja femër më e pasur në botë.

Sipas “Forbes” Rihanna ka fituar 1.4 milionë dollarë vetëm nga kompania Fenty Beauty, ku ka 50% të aksioneve. Pjesa tjetër e pasurisë, rreth 270 milionë dollarë ajo i ka fituar nga karriera e saj artistike si këngëtare dhe aktore, së bashku me shitjet nga linja e të brendshmeve, Savage x Fenty. Këngëtarja ka arritur një sukses me kompaninë e saj duke  mposhtur linjat e tjera të famshme si Kylie Cenmetics të Kylie Jenner dhe KKW të Kim Kardashian West.