Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij, Selvije Jao, janë bërë prindër për herë të parë pak javë më parë.


Gruaja e këngëtarit është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka ndarë me ndjekësit disa detaje nga jeta e tyre.

 

Ajo është pyetur në rrjetet sociale se nëse do ta falë tradhëtinë e bashkëshoritit. Selvija tha që jo pasi nuk mundet që ta falë atë veprim për hatër të fëmijës.