Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se kjo do të jetë java e fundit e kufizimeve në kryeqytet.

“Kjo do jetë java e fundit e kufizimit të orare në kryeqytet, por do kemi fundjavë pa makina edhe dy fundjava të ardhshme, për t’iu kthyer nga Tetori deri në Mars.

Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik dhe ato do hapen pjesë – pjesë”, tha Rama.