Pas Athinës, kryeministri Edi Rama niset sot në Gjermani për të vijuar me vizitat si drejtues i Kryesisë së OSBE.

Rama kthehet prej një vizite dy ditore në Athinë ku mori pjesë në forumin e “The Economist”, ndërsa një ditë më parë darkoi me Mitsotakis. Në jëtë takim u përfol se temë e diskutimeve ishte dhe marrëveshja për detin.

Sa i takon ikjes së tij drejt Gjermanisë, nuk dihet ende se çfarë axhende do të ketë.