Presidenti i Republikës Ilir Meta ka reaguar në rrjetet sociale duke u shprehur se zgjedhjet e përgjithshme duhet të ishin mbajtur me kohë. Ai beson te rotacioni politik në këto zgjedhje dhe thekson se përmbysja demokratike do të vijë më 25 prill.

“Zgjedhjet duhet të ishin mbajtur me kohë. PËRMBYSJE DEMOKRATIKE më 25 PRILL 2021”, shkruan kreu i Shtetit.