Një përfaqësues i Lëvizjes Socialiste për Integrim në Fier ka dalë me COVID-19 gjatë numërimit. Sekretari i LSI në KZAZ nr. 59 K.A. ka rezultuar pozitiv me koronavirus.

Vëzhguesi i KZAZ 59 kishte simptoma si ethe dhe temperaturë e ndërsa është larguar nga KZAZ-ja pas rezultatit. Tamponi i rezultoi pozitiv.