Policia e Shtetit është mobilizuar për protestën e sotme përballë kryeministrisë kundër rritjes së cmimit të naftës dhe produkteve të tjera të shportës. Furgonë të shumtë të FNSH-së janë vendosur në rrugën prapa Kryeministrisë dhe në pozicione të tjera kryesore, të gatshëm për të ndërhyrë nëse situata do të eskalojë. Protestuesit do të marshojnë nga sheshi “Skenderbej”.  ©LAPSI.al