Kryeminisri Edi Rama ndodhet aktualisht në Turqi ku pritet të finalizojë marrëveshjen me distrubutorin turk për sigurimin e vaksinave kineze. Rama përmes një komenti në Twitter ka shprehur optimizmin e tij, ndërsa ka treguar se nuk ka rrugë tjetër pasi do ia dalin për sigurimin e shumë vaksinave.

“O ia dalim o ia dalim, s’ka tjetër dhe po s’ia dolëm ne askush tjetër nuk ka si ia del dot!”, shkruan Rama në Twitter.