sintagma_1
Me Shtetin Islamik e kanë krahasuar kryeministrin shqiptar Edi Rama zyrtarët grekë. Pas prishjes së Kishës së Dhërmiut ka reaguar Ministria e Punëve të Jashtme greke me anë të zëdhënësit të saj.
“Shkatërrimin e vendeve të shenjta e kemi parë vetëm në vendet e pushtuara nga xhihadistët. Të njëjtën gjë pamë sot edhe në Shqipëri. Rama po vepron njësoj si ISIS”, ka thënë zëdhënësi i MPJ greke Konstantinos Koutras.
Rama e cilësoi “garazh pa leje” Kishën e Dhërmiut dhe dha urdhër për prishjen e saj. Urdhër që u zbatua nga INUV në orën 02:00 pas mesnatës së djeshme.