Presidenti rtv “Nacional dhe “Aleanca” Nacionalistëve Shqiptar .Uron fitoren e djathtës Italiane ne zgjedhjet e djeshme. Le të jetë ky sinjal i rikthimit djathtës kudo në evrope dhe Shqipëri .Diktaturat e majta kan sjell dëme të mëdha kudo që kanë sunduar.