Presidenti ” Nacional”Rtv dhe partisë “Alenca Nacionale”Z. Flamur Bucpapaj.

Përshëndet hapjen e negociateve me Bashkimin Evropian.Ëndrra jonë e dhjetorit 90 ka qenë “E duam Shqiperinè si gjithe Europa” ndonese me vonesë për shkak te politikes

staliniste korrupsionit zgjedhjeve jo të ndershme.

Por dhe për shkak te revolucionit komunist 97 -tës . Rikthimi socializmit dhe partise shtet ndaloi dhe bunkerizoi ëndrren tonë për në Evropë. Gjithmonë jua dimë për nder Shba-së dhe Be për këtë dhuratë.

Shqiptarët duhet të bashkohen dhe të rrëzojnë këtë politik anti Shqiptare.Të gjithë bashkë kundër korrupsionit dhe padrejtesive.

Të gjithë bashkë arrijmë evropen shumë shpejt.

Zoti eshte i madh!

Rroftë Shqipëria !