Gjithashtu uron popullin shqiptar te Kosoves per zgjedhjet parlamentare
te lira dhe te ndershme.
Urojm qe Kosova te jete anetare BE dhe ne miqesi te perjetsheme me ShBA. Dy shtete nje komb .            Te ecim para si faktor  unifikues Shqiptar.