Presdienti “”Nacional””Media …Flamur Bucpapaj pershendet njohjen e Kosoves nga Izraeli.. eshte nje njohje e rendesisheme e shtetit te Kosoves ne betejen e njohjeve te pavaresise se saje Kosova shtet antar i OKB-se anetar NATO dhe BE. Dhe kurdoher ne miqesi te perjetshme dhe mirnjohese USA dhe presidenteve te saj.Te ecim perpara dy shtete nje komb.