Policia Rrugore vazhdon me dorë të hekurt aksionin e saj në këtë sezon veror, duke raportuar sot se gjatë fundjavës janë arrestuar 42 shoferë makinash, janë hequr 219 patenta dhe janë vënë 4795 gjoba.

“Policia Rrugore, përgjatë fundjavës ka goditur 4 raste të “Korrupsionit aktiv ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”” – thuhet mes të tjerash në njoftimin e policisë.

Apeli i policisë për të gjithë drejtuesit e mjeteve përsëritet edhe në këtë njoftim: “Të mos shpejtojnë dhe të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor”.