Komediani i njohur, 75 vjeçar, ka treguar detaje në Twitter duke e quajtur atë ‘të butë si mëndafshi’.

“Lajme të mira/të këqija. Lajme të mira: Sapo u vaksinova. Lajme të këqija: E mora atë sepse jam 75 vjeç”.


“Faleminderit të gjithëve, faleminderit shkencë”. Kur një fans e pyeti se si aplikoi për ta bërë atë, ylli i “Planes, Trains, dhe Automobiles” nuk hezitoi të thotë në platformat online. Legjendat e muzikës ‘country’, Willie Nelson dhe Loretta Lynn po ashtu kanë marrë vaksinën antiCOVID.