14
Perplasje me gure mes maiknave te kandidatir te PD-se per Bashkine Kamez dhe Paskuqan Xhelal Mziut dhe stafit qe e shoqeron
Ne rrugen Demokracia ne drejtim te Paskuqanit ku kandidati i PD-se per Bashkine Kamez dhe Paskuqan Xhelal Mziut po udhetonte per nje takim elektoral jane goditur me gure e sende te forta nga persona ende te pa identifikuar sipas policise.
Me pas policia ka arritur ne vend ngjarje ku po administron provat materiale.
Sipas burimeve te dhene per Radio Nacional , thuhet se personat qe goditen makinat jane mbeshtetes dhe pjese e ngushte e stafit te kandidatit te PS-se Safet Gjici.
Burime te tjera thone se ne ditet ne vazhdim pritet te agravohet serisht situata mes kampeve kundershtare , pasi kanditati i PS-se Gjici po perdore edhe struktura te policise se tije private ku sipas burimeve te Radio Nacional po ndimohne edhe nga policia e shtetit e sidomos nga Komisariati i Kamzes
2