pigeon_1_736x414_655x356_8043
Një pëllumb që transportonte kokainë dhe kanabis në një burg në Kosta Rika është kapur nga rojet e burgut.
Zogu u pa të ulej në qendër të burgut të sigurisë së mesme La Reforma, në San Rafael de Alajuela.
Droga ishte e mbështjellë në qese të vogla dhe ishte futur në një xhep të vogël me zinxhir deri në gjoksin e zogut.
Droga përfshinte rreth 14 gramë kokaine dhe të paktën të njëjtën sasi kanabisi të mbështjellë brenda në qesen plastike