Partia Demokratike dhe Lëvizja Sociaiste për Integrim do të firmosin paraditen e sotme marrëveshjen e koalicionit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Marrëveshja e tyre do të firmoset nën sloganin “Shqipëria, shtëpia që fiton”.

Sjellim në kujtesë se PD dhe LSI vendosën të dalin me dy lista në zgjedhje.