PD i është përgjigjur përmes ekspertit të saj të ekonomisë Dorian Teliti, statusit të kryeministrit Edi Rama lidhur me debatin e përfshirë mes palëve për oligarkët.

Statusi i Ramës: Debati për oligarkët/ Rama i përgjigjet PD-së me shifra 

Në 7 vite Edi Rama ka dhënë 3 miliardë euro për 10 oligarkë. Mesatarisht 300 milionë euro për kokë.
Këto janë faktet.

Paratë që duhet të shkojnë te shëndetësia, të papunët, pensionistët dhe biznesi në krizë, Edi Rama vazhdon t’i ndajë me oligarkët dhe mafien e inceneratorëve. Prandaj Shqipëria është në krizë.

Zgjidhja: largimi i tij dhe kthimi i parave të taksapaguesve te njerëzit në nevojë dhe biznesi.” -shkruan Teliti.