Meteoalb bën parashikimin e motit për ditën e sotme dhe atë të nesërme, datë 05 dhe 06 korrik.

Meteoalb bën parashikimin e motit për ditën e sotme dhe atë të nesërme, datë 05 dhe 06 korrik.