Moti i keq, kryesisht në zonat malore të vendit, ka shkaktuar probleme në rrjetet elektrike.

OSHEE njofton se zona Bulqizë-Peshkopi është pa drita.

Pa energji elektrike sipas njoftimit kanë mbetur Kukësi, Kalimashi, Kruma, Shupenza, Peshkopia si dhe HEC-t e zonës.