tmp_8766-lazarat-polic-1024x7001456328374
24 orë pas nisjes së operacionit të RENEA-s në Lazarat, policia bën me dije se që prej mbrëmjes së djeshme dhe deri ne keto momente jane dorezuar, kapur dhe shoqeruar gjate kontrolleve ne banesa ne Lazarat sot rreth 45 persona nga Lazarati. Nga keta 2 jane arrestuar.

24 persona jane te shoqeruar dhe po vijojne veprimet proceduriale ne bashkepunim me Prokurorine e Krimeve te Renda dhe Prokurorine e Rrethit Gjirokaster.Ndersa 18 persona pas verifikimeve te kryera jane lene te lire.

Operacioni vijon dhe nuk eshte nderprere asnje çast dhe do vijoje deri ne kapjen e personit te fundit qe goditi me arme policine.

Sot ndërkohë është përcjellë për në banesën e fundit edhe Ibrahim Basha, efektivi i RENEA-s që u vra mëngjesin e djeshëm në Lazarat.