OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shqipëria është vendi më i keq në rajon për të jetuar. Konkluzioni është i një raporti të Organizatës së Kombeve të Bashkuara. Raporti krahason disa indikatorë, përshirë ekonominë, sigurinë, nivelin e demokracisë, krimin dhe korrupsionin, etj. Sipas OKB, vendi më i mirë për të jetuar në botë është Norvegjia.