Mbyllet numërimi i votave në qarkun e Korçës. 11 mandatet janë ndarë ndërmjet socialistëve dhe demokratëve. PS ka dalë fituese me rreth 10 mijë vota më shumë, pra PS merr 6 deputetë në Korçë dhe PS 5 mandate. LSI mbetet pa mandat.

PS  60542 vota

PD 50479 vota

LSI  8488 vota