Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë të ditur çmimet maksimale të lejuara për produktet e naftës.


Këto çmime mbesin të pandryshuara nga dita e djeshme.

 

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.72 euro për litër, shkruan lajmi.net.

 

Ndërsa, për Benzinë është 1.47 euro për litër dhe çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas është 0.71 euro.

Këto çmime vlejnë deri nesër në ora 10:00.