Lajmi i SHBA që sanksionoi ish-deputetin Aqif Rakipi dhe biznesmenin Ylli Ndroqi, ka prodhuar shumë reagime.

Lexo më tej: SHBA fut në listë të zezë Aqif Rakipin dhe Ylli Ndroqin 

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja dha një koment të shkurtër në hyrje të Kuvendit, për mediat, ndërsa tha se ajo ishte e shkruar e zeza mbi te bardhë.

“Sapo e pashë nga titra në media, ajo që është thënë, është thënë. Është e shkruara e bardha mbi të zezë”, tha Manja.

Ndërkohë, Eduard Shalsi tha “I palënkundur ndaj vendimeve të tilla”.

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi tha se nuk mund të komentohej vendimi i SHBA.

“Si mund të komentohet një vendim i SHBA-ve”, tha ai.

Mes shumë reagimeve ishte dhe ai i Erion Braçes, i cili tha se; “Rakipi qytetar i lirë, shkoni pyeteni”.