TPLANI SHPK Shoqeri ndertimi dhe restaurimi…Kerkon drejtues teknik te liçencuar nga Ministria Kultures… Tplani shpk bejm ndertime shtepish.vilash*,kopshte ,lulishte.Shtrime pllakash dhehidrozolime…. Punojm dhe me dhe lizing…Tplani shpk se shpejti konkurim ne gjith Shqiperinè .ne fushen restaurimit….Prisni dhe moz u trembni ….Lideri i ri po vjen.

Na gjeni ne facebook dhe instagram Tplani Shpk.

Telefon 0675332700.