ronela

Këngëtarja Ronela Hajati është mjaft aktive në rrjetet e saj sociale. Ajo vazhdimisht poston foto dhe bashkbisedon me fansat nëpërmjet facebook apo instagram.

Së fundmi ajo ka vendosur tu drejtohet fansave me një këshillë të cilën e ka postuar në instagram: ““Never change your face…. 4 any reason!”, (Asnjëherë mos e ndërro fytyrën tënde për asnjë arsye)” – kishte shkruar Ronela

Ky mbishkrim është pëlqyer shumë nga fansat dhe ka marrë mjaft komente të mira!