Pranë vijës së parë të frontit, mjekët ukrainas luftojnë në betejën e përditshme mes jetës dhe vdekjes. Radio Evropa e Lirë kaloi një ditë në një spital fushor pranë Bakhmutit, në Ukrainën lindore, të cilin forcat ruse po përpiqen ta pushtojnë.