Reshjet e para të dëborës kanë nisur në Tiranë.

Meteorologët e kishin parashikuar disa ditë më parë që do të kishte reshje dëbore gjatë dy ditëve të fundjavës.

I gjithë vendi është përfshirë nga reshje të dendura shiu dhe dëbore, duke krijuar edhe probleme me qarkullimin në shumë rrugë.