Dekani i Fakulteti Juridik, Artan Hoxha njoftoi sot se mësimi për studentët e fakultet që ai drejton do të fillojë sot një nga gjimnazet e Tiranës.

Sipas Hoxhës, mësimi do të vijohet normalisht, por do të të bëhet pasditeve. Kjo lëvizje ka ardhur si pasojë e bllokimit të fakulteti nga një grup studentësh të cilët kërkojnë që të vijohet bojkot deri në plotësimin e të gjithave pikave që ata kanë bërë të ditura më herët.

Në Fakulteti e Drejtësisë, në javët e fundit ka pasur tensione dhe përplasje mes grupeve të studentëve, pasi janë ndarë në ata që duan të vijojë mësimi dhe në ata që duan të vijojë bojkoti.