Neki

Këngëtari Neki Emra ka shprehur kënaqësinë e tij në facebook për rezultatin e marrë nga projekti i tij i fundit me Leonara Jakupin. “Çift ty dua të kem” për brenda një muaji arriti të pëlqehet deh të grumbullojë plot 100.000 klikime nga këngëtarët.

“Përkundër humbjeve dhe fshirjeve misterioze të mijëra klikimeve, për vetem 20 ditë kaluam 100.000 klikime falë jush. Ju faliminderit për përkrahje të gjithëve.” – kishte shkruar këngëtari në facebook.