qerinj
Një gr5up të rinjsh kanë iniciuar mbajtjen e një homazhi për turistët çekë të vrarë në Prekal të Shkodrës. Ata kanë iniciuar ndezjen e qirinjve në nder të viktimave. Qirinjtë janë ndezur në shkallët e ish-Piramidës pranë asaj që njihet si “Këmbana e Paqes”.
1
2
3
Në tubim ka qenë edhe nëna e djalit të mitur të vrarë nga Sokol Mjacaj dhe dy persona të tjerë 5 vjet më parë për një varëse. (gruaja me te zeza)
4