fatos_nano_ps_ja_eshte_g_99_iz

Ish-Kryeministri dhe lideri historik i
socialistëve ka reaguar përmes një postimi në faqen e tij në Facebook
mbi arrestimin e deputetit Doshi.
“Po ndodh sërish ajo që më ndodhi mua… Gjithçka kthyer përmbys.
‘Burgosje politike’ antikushtetuese, antiligjore dhe pa prova! Më vjen
vërtet keq…