Shirat e dendurdhe era e fortë ka përfshirë vendin tonë prej disa ditësh duke sjellë kështu problematika. Për shkak të intensitetit të lartë të reshjeve, niveli i ujit është ngritur dhe ka sjellë disa problematika në qytetin e Shkodrës. Prania e reshjeve ka vështirësuar lëvizjen e qytetarëve dhe automjeteve në rrugë.

Kësisoj, rrugët janë transformuar në “lumenj”, ndërsa shiu nuk pritet të pushojë gjatë ditës së sotme.