Kapitaneria e Portit Vlorë ka njoftuar se për shkak të motit të keq dhe detit me dallgë është ndaluar dhënia e leje-nisjes për të gjitha mjetet e vogla lundruese, anijeve të peshkimit etj për dy ditë 22 dhe 23 prill.

Njoftim për përkeqësim e kushteve hidrometeorologjike datë 22-23.04.2022.