Lulzim Basha është pritur nga qindra qytetarë sot në qytetin e Kavajës, të cilët kanë harruar virusin dhe i kanë organizuar liderit të opozitës një pritje madhështore.

Basha është detyruar të ngjitet mbi makinë, nga ku ka përshëndetur qytetarët me dy gishta.

“Ça bëhet këtu, miting. Keni kujdes me masat. Ju falënderoj nga zemra për këtë pritje”, thënë fillimisht Basha dhe më pas është ngjitur mbi makinë.

“Zëri i Kavajës, zëri i ndryshimit. Shqipëria fiton! Rama ik!”, deklaroi Basha.