naco20haxhinasto

 Krushq në shtëpi dhe kolegë në qeveri. Kjo do te ndodhë me dy nga anëtarët e kabinetit dhe njëkohësisht të LSI-së. Vajza e Edmond Haxhinastos, Eliza, është fejuar me djalin e Nasip Naços, Frankon.  Fejesa ka ndodhur para disa ditësh, ndërkohë që 20-vjeçarët kishin kohë që frekuentoheshin me njëri-tjetrin. Naço dhe Haxhinastro janë pjesë e një qeveri por dhe deputetë të një partie LSI-së