Presidenti Ilir Meta dy ditë pas takimit me ambasadoren amerikane Yuri Kim priti ë sot në Presidencë disa ambasadorë të vendeve të BE

Në takim me Metën për 60 minuta në Presidencë ishin ambasadorët e Francës, Italisë, Spanjës, Britanisë së Madhe, Suedisë, Bullgarisë dhe Republikës Çeke.

Takimi me Yuri Kim erdhi një ditë para se të miratohej në Kuvend marrëveshja e 5 qershorit teksa tani para është marrëveshja PS- opozitë parlamentare për ndryshimet kushtetuese që sjellin Lista të Hapura, ndalim koalicionesh dhe një prag të ri zgjedhor.