Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi ka njoftuar në deklaratën për mediat pas mbledhjes së qeverisë, se është vendosur nëndrejtori i ri i SHISH, Olian Kanushi.

“Nuk kemi ndryshuar kreun e SHISH, kemi emëruar nëndrejtorin Olian Kanushi. Është bërë plotësimi i një vakance të mbetur peng prej kohësh për shkak të konfliktit të lindur midis institucionit të Presidentit dhe SHISH. Pa diskutim ka shkallë përgjegjësie.

Deri tani Këshilli i Ministrave, qeveria ka menduar se ndryshimi i menaxhimit nëpërmjet shkarkimit të drejtorit të Përgjithshëm të Policisë do të jetë efikas për të pasur një reagim më të fortë ndaj luftës kundër krimit”, tha Çuçi.