Melinda dhe Finem kanë publikuar bashkëpunimin e shumëpritur.


“Milano” quhet kënga e dyshes, e cila është realizuar me videoklip.

 

Kënga është prodhuar nga Rvchet dhe BigBang. nën regji të Valon Azirit.

 

Ndiqni bashkëpunimin e plotë.