Rona

Dita e saj është e ngarkuar, pasi ajo nuk merret vetëm me muzikën, por edhe me një mori punësh dhe aktivitetesh. Rona Nishliu kohen e lirë e kalon nën shoqërinë e miqve të paktë që ka.

Duket natyrë më e rezervuar, por kështu nuk ndodh kur është me vëlluan, të cilin siç thotë edhe vetë, e adhuron. Ajo është tejet e lidhur me të.