BIg
Këngëtari I muzikës popullore, Endrit Duraku, kohët e fundit ka qenë mjaft I shoqëruar me këngëtaren tetovare, Big Mama, si nëpër mbrëmje, por edhe në përditshmëri. I pyetur nga portali jonë lidhur me shoqërimin e tyre, Endriti na u përgigj : Ndërmjet nesh ekziston muhabeti I mirë, kemi kënduar nëpër mbrëmje të ndryshme, dasma dhe ahengje familjare dhe gjithçka na ka ecur mirë. Endriti na sinjalizoi edhe për projektet e reja muzikore që pritet t’I realizojnë sëbashku.