Policia ka gjobitur 1 mijë e 270 qytetarë gjatë fundjavës për shkelje të masave antiCovid.

1 mijë e 257 qytetarë u kapën pa maskën mbrojtëse në fytyrë dhe janë gjobitur me nga 3 mijë lekë secili. Nga ana tjetër 15 qytetarë u shoqëruan pasi nuk pranuan të tregojnë mjetin e identifikimit, kurse 8 qytetarë të tjerë thyen orën policore.

Nuk kanë shpëtuar as 5 subjekte që ushtruan aktivitetin në kundërshtim me protokollet e sigurisë.