manul

Manuel Moscati e mahnit Shqipërinë dhe vazhdon garën e tij për të treguar të katërt të drejtpërdrejtë të X Factor
Manuel Moscati, kategori Roman “Mbi 23”, përshëndeti Shqipërinë në gjuhën amtare, si një haraç për vendin që zgjodhi atë, pershendeten dhe është duke i dhënë atij një shans të vërtetë. Ajo titullohet “Refuzoj” këngë luajtur nga Manuel gjatë shfaqjes së parë të drejtpërdrejtë të X Factor një përgjegjësi e madhe si këngë është ndër më të famshme të trajnerit të tij AlbanSkenderaj ka treguar se eshte shume i kenaqur bashke me të gjithë tifozët e tij version personal paraqitura e ka përgëzuar konkurrent që të jetë në gjendje të bëjë të tij këngë. Një prani në skenë kështu ka nënvizuar nga Pandi Laco, gjyqtari i kategorisë “Grupet e zërit”, i cila ka thënë ata tashmë e shohin atë në të ardhmen për të mbushur stadiumin olimpik në Romë. Një dëshirë për të marrë në lojë që tregon të gjithë shkathtësi e tij dhe aftësinë për të të jetë në gjendje të mbajë një fazë të tillë gjithmonë duke krijuar tregojnë se kanë fituar vlerësimin e jurisë. E gjate mbrëmje i dytë, Manuel ka bindur sërish të gjithë me një ““Sognami”(” të shpejtë (këngë e famshme nga Biagio Antonacci, duke i shtyre njëjtë AlbanSkenderaj të pranojnë të jetojnë si Manuel përfaqëson plotësisht të artistit të gatshëm për të trajtuar kontekste të rëndësishme. “Përvoja e tërë e bëra në vite”, – thotë Alban – “konkurse, festivale, shfaqje të jetojnë, ka shërbyer për të marrë atë këtu i vetëdijshëm dhe në mënyrë të përkryer në gjendje të merren me këtë rrugë. Ju nuk mund të mendoj për të marrë pjesë në një talent pa punuar aq shumë para. “Qëndrimi ovacion për Manuel pastaj, nga një juri që njeh në të gjitha elementet që e bëjnë një këngëtar një artist i kompletuar.

Nëse Sognami është i vështirë për shkak se një këngë për të kënduar është Biagio Antonacci që ka stilin e vet, timbër i saj”, – thotë Pandi Laço- “ju jeni në gjendje për të riinterpretuar atë duke paraqitur versionin tuaj, një pak ‘si ai do Giuliano Negramaro.” Dhe pastaj Bleona dhe Miriam Cani shprehur dashurinë e tyre ndaj atyre që zë fals që kështu karakterizojnë atë dhe gatishmërinë vokal se Manuel është në gjendje të prek audiencën me të ulët të saj dhe të largohet nga ju pafrymë fluturues. Por konkurrenti italian nuk ndalet dhe kalon një tjetër bast fluturues drejt shfaqjes së katërt të gjallë; këtë herë pasimi i tij Leja është titulluar ““Feeling good”, “, të paraqitur në versionin rok të Muse Një bashkim i përsosur, sipas të katër gjyqtarëve, duke përfshirë ëmbëlsinë e dëshpëruar dhe tingëllon më e vështirë, një fund të mprehtë për të lënë të gjithë të habitur, një Alban Skenderaj që qëndron deri në duartrokas atë, një baterist i cili duket i kënaqur surprizë pas dyerve të studiojnë dhe një shijim paraprak të vogël të asaj që ne e quajmë “Walkabout” për Manuel që është gjetur për të shkundur duart shumë të shtrirë drejt tij gjatë kryerjes: një performancë fituese.
Familjare studim të pranishëm, miq, tifozët dhe shumë shqiptarë për të mbështetur e tyre të preferuar veshur bluza, të cilat raportuar lirimin e imazhit të konkurrenti, ju të vini re spikeres bukur AlketaVejsiuche e ka kërkuar një të tillë që të jetë në gjendje të paraqesë në skenë.
Mbështetja Manuel gjithashtu shumë muzikë e madhe italiane që ata dëshironin të stafit fatin e tyre të mirë në një video të postuar në platformën