Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka inspektuar procesin e vaksinimit të të moshuarve në qytetin e Kavajës.

Manastirliu i ka bërë me dije Ramës se sot Shqipëria arrin në mbi 150 mijë të vaksinuar duke ezauruar 50% të dozave që kanë ardhur deri tani.

Deri në fund të qershorit kryeministri Rama ka për synim që të vaksinojë deri në 500 mijë qytetar.

”Sot arrijmë në mbi 150 mijë vaksinime, përfundojmë 50% të dozave ëq kanë ardhur.Vijojmë me intensitet për të moshuarit dhe më pas për të zbritur tek grupmoshat e tjera.”- tha Manastirliu.